מתי להודיע על הפרידה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/02/2013 | 09:17 | מאת: אמיר שלום

אשתי ואני החלטנו להיפרד. במרץ אנחנו טסים עם שתי הבנות לחו"ל לטיול בת מצווה. (17+13 ) מתי להודיע שאני עוזב את הבית לפני הטיול או אחרי הטיול.

שלום לך אמיר, מדוע אתם נוסעים ביחד לחו"ל? אני מניח שהאווירה בטיול כבר לא תהיה טובה לאחר שהחלטתם להתגרש. אני מציע שלא תיסעו ביחד ואז תוכל להודיע מתי שתחליט. מה דעתך? אהוד גלבוע

12/02/2013 | 09:30 | מאת: אמיר שלום

ההחלטה על הטיול התקבלה טרם הפרידה. אנחנו ביחסי חברות טובים מאד וחשוב לנו לצאת לטיול הזה עם הבנות זה משהו שתוכן הרבה זמן מראש ולא היינו רוצים לאכזב את הבנות. אנחנו לא יודעים מתי לבשר להן את הבשורה. מצד אחד אם זה יהיה לפני הטיול זה אולי יעכיר את האווירה שלהן בטיול, מצד שני אחרי הטיול , זה יראה להן מוזר ואולי תיהיה להן הרגשה שלא סיפרנו להן את האמת מראש. לכן ההתבלטות

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות