ילדה לאב נשוי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

01/02/2013 | 02:34 | מאת: אדיב

הי,אני במערכת יחסים 13 שנה עם גבר נשוי שחי חיים כפולים.מהקשר נולדה לנו ילדה שכיום בת שלוש וחצי.עד כה היחסים היו מעולים אבא -ילדה וכללו ביקורים.הנושא עדיין בסוד במשפחה שלו.לאחרונה החליט חד צדדית לנתק את הקשר בשל קושי לחיות חיים כפולים.הילדה מגיבה לא טוב...חודש כבר לא ראתה אותו היאבשואלת ובוכה את אבא את אבא....מבקשת המלצה מה לומר לילדה והאם לשתף האבא במצוקות שלה?הרי מילד לא נפרדים....

שלום לך , צר לי שהיית בקשר ארוך כזה עם גבר נשוי. אני הייתי מציע לך לראות בכך הזדמנות לבנות מערכת יחסים עם גבר פנוי. התקווה שהגבר החדש יהיה מוכן להיות אב מאמץ לילדה ויהיה מוכן לקחת עליה אחריות מלאה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות