תשובה לשאלתך, האם קרה שינוי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

31/12/2012 | 14:31 | מאת: רונית

לשאלתך האם קרו שינויים.לא.לא מעבר דירה,לא שינוי גן,אין אח/ות חדשים.לאור פניות של הגננת אליי כי הילדה מהווה מטרד לילדי הגןעם הפיפי,ושילדה בגן נדבקה בדלקת בשתן,הסברתי שלילדה אין דלקת בשתן מאחר ועברה בדיקת תרבית לפני שבועיים ויצא תקין.הוחלט יחד עם הגננת לערב את פסיכולוגית מטעם העירייה על מנת שתגיע לתצפת על הילדה במהלך שהותה בגן.אמרתי לגננת שאני מקווה שלא כועסים על הילדה וקניתי פיפי פרס כדי שיחזקו אותה בכל פעם שהיא הולכת לנוחיות.ואכן תדירות ההחלפות ירד מ-5 פעמים לפעם אחת והיו ימים שאפילו החלפה אחת לא היתה.האם יש טעם בכל זאת לערב את הפסיכולוגית?לתשובתך אודה.(הילדה בת 4 היום).

שלום רונית, נראה שהדברים מתקדמים יפה. לכן אולי לא כדאי לערב את הפסיכולוגית. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות