נמאס לי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/12/2012 | 18:31 | מאת: בדויה

אני כבר בת 23 אני גרה עם ההורים אבל אני כבר מרגישה שהגעתי לשלב בחיים שהגיע הזמן לעזוב את הבית הבעיה היחידה זה הכסף.. לא מזמן התחלתי לעבוד בעבודה רצינית אבל אני לא חושבת שאני אצליח להרוויח מספיק כסף בשביל לממן דירה, אפילו עם שותף אני עובדת בשכר מינימום, מה שאומר שיוצא לי בסביבות ה4000 בחודש, מתוכם ילכו בערך 2000 לדירה, ועוד בערך 1000 +- על בזבוזים והוצאות, כאשר כיום ההוצאות הממוצעות שלי בחודש הן בסביבות ה1500 אם לא יותר!!! מה עושים???

שלום לך, האם חשבת ללכת ללמוד מקצוע? בגיל הזה , כאשר גרים אצל ההורים זו הזדמנות ללמוד מקצוע שבו תוכלי להרוויח יותר משכר מינימום. מה דעתך והאם זה מתאים לך , או אפשרי במסגרת החיים שלך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות