בעיה רצינית חסר אונים..צריך עזרה.

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/11/2012 | 09:34 | מאת: יניב ס

אני אבא ל2 ילדים הגדול3 וחצי והקטנה קצת שנה וחצי..האמא שלהם עזבה לחו"ל להתגורר עם משפחתה ונטשה את הקן המשפחתי..מדי פעם אני מכריח את הילדים לשוחח איתה בסקייפ כדי שיראו קצת את האמא שלהם . אני אב חד הורי במשרה מלאה ומזהה הפרעות אצל ילדי הבכור לפני שאימם עזבה סיכמנו שפעם בשנה באחד מהחופשים נשלח את הילדים לחו"ל ופעם אחת היא תגיע לביקור לראותם..השאלה החשובה שלי היא: האם זה נכון להמשיך ולערב את אימם בחיי הילדים? האם יהיה נכון לשלוח אותם לאנשים שהם לא מכירים כולל אימם לתקופת החופש? האם אולי יהיה נכון לנתק כל קשר עם האמא ע"מ שלא יכנסו לתסבוכת נפשית? צריך לציין שלאמא אין שום כוונה לחזור היא מסוג האנשים הקרים לילדיהם ואין לה שום חוש אימהי. בבקשה תשובה וייעוץ מכל מי שמבין תודה רבה

שלום יניב אכן מצב לא פשוט עבורך וגם עבור הילדים. אני חושב שכדאי להתייעץ עם פסיכולוג ילדים וגם פסיכולוג שמטפל במבוגרים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות