בת 26 ללא רצון בכלום

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/11/2012 | 17:24 | מאת: אמה

בתי לא שרתה בצבא מטעמים רפואיים, חזרה בתשובה ושוב בשאלה ושוב בתשובה אני לא יודעת אם יש קשר וזאת לאחר לימודי קבלה, מסרבת בכל תוקף ללמוד, לעבוד, מתבודדת ללא חברים, מסרבת לגשת לרופא או פסיכולוג/ ספיכיאטר איך אוכל לעזור לה להתקדם ולהתפתח, להכיר מישהו לבנות משפחה משהו... והכי חשוב לצאת מהבית ולהתחיל לעבוד, עזרו לי בבקשה

שלום לך אמא, הורים יכולים לעזור לבת שלהם בכך שהם ילכו להתיעץ עם פסיכולוג בעצמם. מה דעתך? אהוד גלבוע

24/11/2012 | 21:57 | מאת: אמא

אנחנו ההורים מטופלים אצל פסיכולוגית, מה בין מה שציינתי ולתשובתך? אין בדברייך כל ייעוץ מהותי

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות