אמא לחוצה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/11/2012 | 22:42 | מאת: אושי

בני בן 11.5 בעל ADHD נוטל ריטלין כאשר פג זמן הריטלין הוא הופך להיות מאוד עצבני ביום שבת הוא לא נוטל ריטלין והכל בסדר . בנוסך יש לו התקפי צחוק לא פשוטים גם כשכועסים עליו הוא מתחיל פשוט לצחוק ללא הפסקה דבר שיכול להוציא אותי מדעתי.לדוגמא הוא למד למבחן וביקש עזרה כאשר ניגשתי להסביר לו במקום להקשיב הוא התחיל לצחוק ללא הפסקה אשמח לקבל עצה ועזרה תודה אושי

שלום לך אושי, ממתי הבן לוקח ריטלין? האם הוא היה בטיפול פסיכולוגי ? האם הוא מקבל את הריטלין מנוירולוג או מפסיכיאטר? אהוד גלבוע

25/11/2012 | 18:00 | מאת: אושי

בני לוקח ריטלין בערך מגיל 9 הוא התחיל עם ריטלין SR ועברנו השנה לריטלין LA 20 מ"ג ולא הוא לא קיבל טיפול פסיכולוגי הוא עבר איבחון ונוירולוג המליץ על ריטלין.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות