ילד בן 4 להורים גרושים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/11/2012 | 21:33 | מאת: דנה

שלום רב, בני בן 4 בן יחיד,אני ואביו גרושים מאז שנולד היחסים ביני לבין אביו גרועים וכמעט ואין תקשורת למעט אסמסים קורקטיים בנושא שעות ביר\קור וכו לאחרונה החל בני ללון אצל אביו ומאז בכל פעם שאני אוספת אותו ממנו בני נסער מאוד,בוכה ומתייפח ומסרב להתקרב אליי ,אומר לי שהוא לא אוהב אותי,לא מתגעגע אליי ולא רוצה לבוא אליי אני מרגישה שבכל פעם שאני ואביו במחיצתו הוא מרגיש צורך לבחור צד, אני מגדלת אותו לבד מאז שנולד והיחסים ביננו מאוד קרובים וחמים אך מאז שהתחילה הלינה והביקורים התארכו המעברים מאביו אליי הפכו קשים וטעונים ריגשית מאוד עבורו ולוקח לו המון זמן להסתגל חזרה לחזרה אליי והביתה והוא נסער מאוד . אשמח לשמוע מה דעתך שכן הדבר עצוב לי מאוד ואני רוצה מאוד לעזור לו ולהקל עליו,תודה:)

שלום דנה, חשבת להיעזר בהדרכת הורים אצל פסיכולוג ? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות