המשך שינויי התנהגות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/12/2004 | 09:48 | מאת: אריאל

בקר טוב מור, תודה רבה על ההתייחסות והתשובה, החלטתי לעשות הפרדה ברורה בין ילדי לבת הדודה ואני מתכונת ליצור לו מסגרת של חוגים משלו, וחברים משלו. קראתי את דברייך גם לגבי ילד שני ואני מקוה שאצלח את העניין זה בשלום. שאלת אותי אם השמיעה שלו בסדר ולא כל כך הבנתי למה התכונת,אשמח אם תסבירי לי למה שאלת זאת כיון שלא התייחסתי לכך בדבריי. בברכת יום טוב, אריאל.

02/12/2004 | 17:55 | מאת: מור וכסמן

היי, א. אני שמחה שמצאת משהו בדבריי שהצלחת להתחבר אליו. ב. לגבי התשובות שלי שהפנתי אותך אליהן - מדובר על אלה הנושאות את הכותרות - איזה יופי פורום להורים.... וקנאת אחים. ישנה בעיה כלשהי ולא תמיד שתיהן מופיעות לכן צריך להסתכל מדי פעם ולנסות "ללכוד" את שתיהן. ג. לא היתה כוונה נסתרת מאחורי השאלה על השמיעה. אני באמת שואלת - הוא שומע כרגיל,אין שינוי בזמן האחרון? אני מאחלת לך לידה קלה ושהכל יעבור בשלום, מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות