אני ממש ממש זקוקה לעזרה בנוגע 'אבא'...

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/11/2012 | 00:58 | מאת: נעה

שלום אוהד.. שמי נעה ואני בת 14, אני מניחה שאתה חושב כרגע מה ילדה בת 14 מחפשת כאן.. אבל אני חייבת להתייע. איתך ולשמוע דעה ניטרלית.. אבא שלי ואמא שלי מתגרשים, ובחיים לא חיינו חיים רגילים אבא שלי הוא בן אדם נורא עשיר, שניסה ומנסה להחביא את זה במשך המון שנים.. כלומר כל יום הוא היה לוקח אותי והיינו קונים באלפי שקלים, אבל היתי צריכה לבכות ולהתחנן בשביל שזה יהיה הסגנון חיים שלי..ההורים שלי בתהליכי גירושים מלג בעומר. אם אבא שלי לא היה שם עלי כשהם היו ביחד, אז עכשיו אני פשוט לא קימת. לא אכפת לי מה עובר עליו הוא פשוט לא אבא לא אכפת לו מהצרכים שלי ומה שאני מרגישה בעקבות זה שהוא עזב הוא לא עונה לי ונזכר בי פעם בחודש בשביל להתקשר אלי ולהקליט אותי נמאס לי מהסגנון חיים הזה ואמא שלי ממש מנסה שאני אפגוש אותו ולנסות שיהיה לי קשר בריא עם אבא שלי אבל זה פשוט לא יכול לקרות, כל פעם שאנחנו נפגשים אני חוזרת בוכה אם הייתי מתחילה לרשום על כל המקרים שהיה לי איתו.. ההתעללויות הנפשיות הכבדות, ההרבצות זה שהזמנתי לו משטרות, הקללות שהוא היה מקלל אותי ואת אמא שלי שעברה סרטן..איך בן אדם מסוגל לעמוד מול אשתו ולהגיד לה אהבת אותי יותר כשהיית קירחת?אמן שלא היית מבריאה.. אני ממש לא יודעת מה לעשות כי אין אפשרות להפוך את הקשר ההזה לנורמלי דיברתי איתו המון פעמים ניסתי הכל באמת שכן.. אני באמת אשמח אם תענה כי זה ממה חשוב לי נמאס לי כל היום להיות בדיכאון ולחשוב על זה שפשוט אין לי אבא..

שלום נועה, קראתי את שכתבת. תודה על כל מה שכתבת. אכן הדברים כואבים ולא פשוטים. ברור שאת זקוקה לעזרה. התקופה שאת נמצאת בה היא תקופה של משבר. המשפחה מתחלקת לשני חלקים. אכן את זקוקה ליעוץ , להכוונה לדבר עם מישהו ולהבין איך את אמורה לפעול ולדבר בזמנים הללו. אני מציע שתלכי לשיחות עם פסיכלוגית או פסיכולוג . מה דעתך? אהוד גלבוע

06/11/2012 | 11:10 | מאת: חנה רוזנברג

הרבה סבל את חווה סביב המשבר של ההורים אבל כלם ניפגעים ממנו.את נשמעת בוגרת ומזהה את הצורך להיעזר. אשמח לעבור איתך ימים קשים אלו. אני פסיכוטרפיסתית שעובדת עם בני נוער. אם תירצי חנה רוזנברג 0545580949

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות