אוננוצ בגיל שש

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/10/2012 | 20:08 | מאת: יעל

יש לי בילדה בת שש היא מאוננת לפחות ארבע פעמים ביום במהלך הגן ליד כל הילדים בבית היא פחות עושה את זה הכננת אומרת שהיא עושה זאת במשלך היום ליד הילדים היא יודעת שאסור לה לעשות את זה ליד כולם ולמרות זאת אין לה שליטה על כך יש לציין שהיא לא שמב ידים בפות אלה מותחת את הרגילים והידים היא קוראת לזה התהמלות טוענת שיש לה פיפי והחא לא רוצה ךלהספיק לשחק לכן היא עושה זאת הגננת אומרת שיש כאן בעחה חמורה אודה לתשובתכם מה עלי לעשות ואיך להתנהג עם הילדה נ.ב אני כועסת עליה מאוד שרני תופסת אותה מאוננת ליד אנשים

יעל שלום, אם היא לא נוגעת בפות , אז למה את קוראת לזה אוננות? אהוד גלבוע

29/10/2012 | 07:32 | מאת: יעל

הגננת בגן קוראת לזה אוננות הגננת אומרת לילדה שזה משהו שאסור לעשות ומבקשת ממני לדבר עם הילדה הרבה על הנושא

30/10/2012 | 18:30 | מאת: יעל

שלום אהוד הילדה כל פעם נשכבת על הריצפה מותחת את הידיים והרגלים היא משמיעה קולות מדי פעם הילדה טוענת שיש לה פיפי והיא לא רוצה ללכת לשרותים הגננת טוענת שזה סוג של אוננות האם זה נורמלי שילדה בגיל שש מאוננת ליד כולם ? יש לציין שבבית היא מעט לא עושה את ה"מתיחות" האלה בבית וליד המשפחה

שלום יעל, לי לא ברור שזו אוננות.כדאי שפסיכולוג יצפה בילדה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות