פרק ב

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/10/2012 | 22:06 | מאת: ליז

אני נשואה בסך הכול שבוע לבעלי השני יש לי ילד בן 2 מנישואים ראשונים ולו יש 2 ילדים בני 5 ו 9 מנישואים ראשונים הילדים שלו חיים עם אימם בעלי לא ראה את ילדיו במשך חצי שנה אחרונה ועכשיו אחרי החתונה הוא שום חזר להיות איתם בקשר ( גרושתו לא היתה מאפשרת להם להיפגש) הילדים שלו לא יודעים שהוא נשוי בשנית ושיש לנו משפחה חדשה הוא רוצה להביא אותם לבית שלנו לסוף שבוע. אנחנו לא יודעים איך ומה לעשות כדי לא לפגוע בשלושת הילדים ועל כול הנושא הזה יש לנו הרבה ריבים וויכוחים. אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה מראש

שלום לך ליז, חשוב להכין את הילדים לכך שאביהם התחתן וכי יש עוד ילך בביתו החדש. אם אתם לא יודעים איך לעשות זאת, אני הייתי ממליץ שתתיעצו עם פסיכולוג. מה דעתך? אהוד גלבוע

28/10/2012 | 11:20 | מאת: ליז

אני חשבתי על לפנות לפסיכולוג אך לא נראה לי שבעלי ירצה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות