ילד בן 3 מפונק שאנו מקשיב

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/10/2012 | 07:00 | מאת: אם חד הורית מודאגת

שלום, בני בן 3, ולאחרונה אני מוצאת את עצמי לא מצליחה להתמודד עם ההתנהגות שלו, הילד גדל ללא אבא ולכן פונק ע"י כל הסביבה שלו (הורי,אחיי,הצוות בפעוטון,ועוד.....). בזמן האחרון מיד כשהוא רואה אותי כל בקשה שלו מלווה בבכי, כשאני מדברת איתו הוא מתעלם מדברי,אינו מקשיב ונוטה לעשות בדיוק להיפך ממה שאני אומרת. אני מוצאת את עצמי כועסת מאוד ובוכה המון מחוסר אונים. מה לעשות???

שלום לך, נראה לי שכדאי שתיעזרי בהדרכת הורים. מה דעתך? בדרך כלל פסיכולוגים חינוכיים או פסיכולוגים קליניים לילדים עושים זאת. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות