גמילה ממוצץ ומעבר לאצבע

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/09/2012 | 07:58 | מאת: עדי

הבת שלי בת 3.9 ובסופ,ש האחרון גמלנו אותה ממוצץ (יש לציין שזה בא מאיתנו ההורים). עם הכרות מעמיקה עם הילדה ונסיון הגמילה מהחיתול אני יודעים שהיא לא תבקש להגמל ולכן החלטנו לעשות את הצעד. הבעיה היא שעכשיו שהיא הולכת לישון היא אומרת שנורא קשה לה להרדם והיא מתגעגעת למוצץ..... ועכשיו הפיתרון שלה זה מציצת אצבע:(... אני נורא חוששת מזה וחשבתי למרוח לה אפילו מרה בשביל למנוע אבל אני לא בטוחה ואני ממש אובדת עיצות. אתמול אפילו ישבנו לידה במיטה 10 דקות ואחרי שיצאנו היא נרדמה עם אצבע בפה... מה עושים? תודה רבה!

שלום עדי, אני הייתי ממליץ להחזיר לה את המוצץ . כאשר היא לא תהיה זקוקה לו היא תגמל לבדה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות