מגע גופני בילדה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/09/2012 | 07:17 | מאת: ענת

שלום. אח של בעלי נוהג לגעת בבתי באופן שאינו מקובל עליי כולל מישוש הגוף. למרות שהערתי על כך, הוא ממשיך לעשות זאת. בעלי לא תומך בי בנושא זה עקב יחסיו ההדוקים עם אחיו. אני זקוקה לקבל כלים להתמודדות. למי עליי לפנות?

ענת שלום, בת כמה הבת? את יכולה לתאר מה בהתנהגות של אח של בעלך לא נראה לך? אהוד גלבוע

11/09/2012 | 13:08 | מאת: ענת

תודה רבה על התשובה בת 5 וחצי. ליטופי גוף הם בעיקר המטרידים אותי אולם יש דברים נוספים שנראית לי קיצוניים ביחסו אליה. יש אפשרות לשוחח עמך בנושא? או שתפנה אותי למישהו מומחה בתחום?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות