נכדתי החולמנית

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

06/09/2012 | 16:16 | מאת: eti

נכדתי הבכורה בת 6 עלתה לכיתה א'. עוד מינקותה היא ילדה חולמנית, מבריקה וחכמה. ידעה קרוא וכתוב עוד לפני כיתה א'. הבעיה בהיותה חולמנית היא שאינה מתארגנת ועומדת בזמנים הנדרשים על מנת להגיע לבית הספר או לכל מטלה שעליה לעשות בבית . היא מתעוררת בבוקר בעזרת שעון מעורר כשעה וחצי לפני שיוצאים מהבית. כל ההתארגנות שלה היא כאילו מצולמת בהילוך איטי. גם לאחר הערות הוריה שהולכות ומחריפות עם הזמן המתקצר עד לצעקות רמות. הכל הולך באיטיות. הוריה אינם יודעים מה לעשות. לציין כי יש עוד 2 ילדים הקטנים ממנה בבית וכולם מתארגנים בזמן. היא היחידה השבויה בעולמה הדמיוני. שקועה בשרעפים. היא אינה עושה זאת על מנת להכעיס או מתוך הפגנתיות. תוכלו לסייע?

שלום לך אטי, האם הנושא הזה של החולמנות מעסיק גם את הוריה? אהוד גלבוע

07/09/2012 | 12:31 | מאת: eti

בתשובה לשאלתך. הוריה מאד מוטרדים מכך. בנוסף, מאד חורה להם שהבוקר נפתח באוירה זו. הם היו רוצים לשלוח את הילדה בנעימות לבית הספר.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות