ביתי בת 5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/09/2012 | 20:24 | מאת: יעל

יש לי ילדה 3בת 5 שמרביצה לי כשאני לא מרשה לה לראות טלויזיה מה עושים ??איך מתנהגים במצב כזה??

שלום יעל, לא הבנתי האם הילדה שלך היא בת 3 או 5 ? אהוד גלבוע

11/09/2012 | 19:01 | מאת: משה גייגו

יעל שלום, על מנת שהתשובה תהיה רלוונטית יש לוודא ראשית שילדתך לא עדה לחילופי מהלומות תכופים בקרב בני המשפחה האחרים. הייתי מגביל את שעות הצפייה בטלוויזיה ומתמיד בכך כמה ימים לפחות, וכאשר הילדה מרביצה, הניחי קלות את ידיך על ידיה ואמרי לה ברוגע ובהחלטיות 'בבית הזה לא מרביצים'. כמובן שהמחסור שייוצר צריך יהיה להתמלא הייתי ממליץ על זמן משחק/סביבת משחק מגרה, חצר עדיף, או אירוח של ילדים של שכנים או חברים. אם תרצי לשוחח יותר לעומק, אשמח. בברכה משה 050-6592838

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות