שאלות של הבן...

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/08/2012 | 22:25 | מאת: עידית

שלום, אני בעלי לשעבר התגרשנו כשבננו היה בן שנה וחצי בלבד. %Emenu a{text-de4וא עוד לא הבין מה קורה סביבו ולא שאל שאלות. עכשיו,כשהוא כמעט בן 5 הוא התחיל לשאול...למה התגרשנו? כמובן שאמרתי לו שהתגרשנו אחד מהשני ולא ממנו. וזה לא היה בגללו. ושאנחנו תמיד נהיה אבא ואמא שלו ואנחנו אוהבים אות%="שד' העצמאות"E5 הכי בעולם. אבל הוא ממש רוצה לדעת למה. לא מספיקה לו התשובה "לא הסתדרנו יותר". מה אומרים? סתיו ילד מאד נבון ו%

שלום לך, מה דעתך לאמר לו שאתם הפסקתם לאהוב אחד את השני? אהוד גלבוע

28/08/2012 | 14:14 | מאת: עידית

הבנתי מכתבות שקראתי שזה לא משפט שכדאי להגיד לילד קטן....כי אז הוא יחשוב שאנחנו שונאים אחד את השני. יש לציין שאנחנו בקשר טוב והילד ראוה שאנחנו מדברים ופעם גם אמרנו לו שאנחנו חברים אבל לא בני זוג. אז מה אתה מציע?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות