בובה כדמות אב לילד להורים גרושים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/08/2012 | 10:41 | מאת: דנה

אני גרושה ואמא לתאומים בני כמעט 3, האחד קשור מאוד לאביו,יותר מאחיו ולאחרונה אני מוצאת אותו מדבר עם בובה קטנה בדמות חזרזיר וקורא לה אבא,משוחח איתה ומאחל לה לילה טוב וכו, כשאביו הגיע השבוע לביקור וסיפרתי לו בני היה נבוך מאוד , אשמח לשמוע דעתכן המקצועית,ההגיון שלי כאמא אומר לי שמדובר במעיין פתרון יצירתי ושימוש בדמיון של בני למצוא מעיין "תחליף" לדמות אביו כשהוא לא בסביבה בגלל הקשר הטוב ביניהם,ומין הסתם הוא לא חש צורך באותה בובה כשאביו נמצא פיזית באזור האם הדבר מעיד על משהו בעייתי או חסר של בני בזמן עם אביו?...תןדה מראשש דנה

דנה שלום, בעיני זה פתרון יפה שבנך מצא לחסר של אביו בבית. חבל ששיתפת את האב בכך והבכת את בנך. הבובה הזו היא עולם אישי ואינטימי שלו בלבד. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות