חמתי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/08/2012 | 18:19 | מאת: גלעד

שלום. שנים הלכנו לאכול אצל חמתי בימי שישי ובזמן האחרון אני מרגיש חוסר נעימות כי כתוצאה מכך שאני אוכל צהרים אצלה בימי שישי אני חייב לה ובכול דבר שלא מוצא חן בעיני אינני יכול להעיר לאשתי או לחמתי . ביקשתי מאשתי להוריד פרופיל ולהוריד את תדירות ההליכה בימי שישי לארוחות צהרים ולצערי היא מסרבת . כנ"ל אשתי לוקחת את אמא שלה כמעט לכל מקום שאנחנו הולכים ויוצאים כולל לים ואין לנו פרטיות כזוג . איך משכנעים אותה להוריד פרופיל בנושא או פשוט להוריד פרופיל ביוזמתי בלבד . שבת שלום תודה

שלום גלעד, האם אתם הולכים גם לאכול אצל ההורים שלך? אהוד גלבוע

26/08/2012 | 23:20 | מאת: גלעד

לא הורי נפתרו .

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות