אובדת עצות כיצד עליי לפעול

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/08/2012 | 00:58 | מאת: אנונימית

התגרשתי לפני מספר שנים ,מנשואים אלא יש לי בת בת 21 , וכן שכלתי את בני הבכור בנסיבות טראגיות.המקרה הזה גרם לזעזוע וטלטלה מאוד קשה עבורי.לאחר שלוש שנים הכרתי בן זוג ונולד לנו בן.מאז שנודע לבתי על הריוני היא סרבה להיות איתי בקשר. לאחר תקופה מסויימת ביקשה לחדש את הקשר איתי , אך לא מעוניינת בקשר עם אחיה.היינו נפגשות ומדברות בטלפון בדרך כלל אני זו שיזמתי את ההתקשרויות הרגשתי כמו מחזרת אחריה.היא לא מעוניינת לדבר על אחיה או לבוא אליי הביתה . מאוד קשה לי עם זה ולאחרונה לא יזמתי התקשרות וכבר מספר שבועות שהיא מנותקת ממני מה לעשות???

שלום לך, אני מציע לך להמשיך ולחזר אחריה , לא לוותר, גם דרך הטלפון וגם בפגישות. אולי כאשר היא תגדל היא תשנה את דעתה ותבין כמה חשוב להיות גם בקשר עם אחיה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות