התייעצות דחופה - ילדים על המיטה של ההורים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/08/2012 | 09:58 | מאת: לי

בוקר טוב, האם לדעתכם זה נורמטיבי שבעלי אינו יכול לסבול שהילדים עולים לנו על המיטה "כי הם מלוכלכים מהגן, בי"ס, קייטנה", ואינו מאפשר להם לשבת עליה לצפות בטלויזיה או סתם להיות לידי? עד כדי כך שאם זה בטעות קורה, מייד הוא ימהר להחליף מצעים...הבעיה שזה גורם לנו לא פעם לחילוקי דעות קשים

שלום לך לי, אני חושב שכדאי שהילדים לא יכנסו לחדר השינה שלכם. אני קורא לחדר השינה של ההורים - קודש הקודשים. כי שם בוראים עולמות חדשים. השאלה האם את יכולה לעמוד בכך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות