פסיכולוג ילדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/08/2012 | 21:48 | מאת: ענת

אהוד שלום, אניאמא לשתי בנות. הגדולה בת 3 והקטנה בת 2. אני נשואה זה שנתיים. בעלי מגדל את שתי הבנות כאב לכל דבר אך הוא אינו האב הביולוגי של בתי הגדולה למרות שהוא נמצא בחייה מאז ומתמיד והיחס לשתי הבנות דומה לחלוטין. בתי אינה מבינה דבר והסביבה הקרובה (גן, חברים...)אינה נוהגת שונה. מבחינתם הוא אביה של בתי. ברור לי שעלי לספר את האמת לבתי בכדי שתהיה בריאה בנפשה. השאלה: באיזה גיל והאם אתה מכיר פסיכולוג שעוסק בתחום הנ"ל תודה

שלום ענת, מי האבא של הבת הגדולה? אם אין אבא ביולוגי , ובעלך אימץ אותה כבת, אני לא רואה כאן בעייה. באיזה איזור את גרה בארץ? אהוד גלבוע

17/08/2012 | 12:15 | מאת: ענת

הי אוהד, לגדולה קיים אבא ביולוגי אך הוא לא מכיר בה ומעולם לא היה איתנו בקשר מהרגע שנולדה. בעלי אינו יכול לאמץ אותה היות ומבחינה משפטית היות ואני יודעת מי אביה הביולוגי הוא צריך לתת את אישורו ( לאחר שיבצע את הבדיקות שיאמתו את הנושא).אני מתגוררת בגני תיקווה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות