זועקת קצת הצילו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/08/2012 | 23:09 | מאת: רוני

ךlשלום יש לי בן בן8 שדי קשה לי איתו, או שאני לא קוראת אותו נכון או שהוא פשוט רוצה תשומת לב תמידית,זה מתבטא בהצקות לאח שלו הגדול, רוצה שאהיה איתו בתוך המקלחת עד שיסיים להתקלח ואם אני יוצאת הוא מפסיק להתקלח,אני מסבירה לו שחם לי ואני לא יכולה להיות בפנים וזה לא מקובל עליו, נוגע לי באופן תמידי בארנק ולוקח כסף ולא מענין אותו שאני צריכה את הכסף שיש שם (זה קורה כמה פעמים ביום) בקיצור אני דיי מיואשת ואשמח לעצה

07/08/2012 | 23:10 | מאת: רוני

רק אוסיף ואומר שבעלי נמצא באותו מצב ואנחנו די מיואשים

שלום רוני נראה לי שיש לכם בעייה של סמכות . הבן שלכם מנהל אותכם ואתם לא יודעים להציב לו גבולות. טובתו חשובה יותר מטובתכם. נראה שאתם חשים שאתם חלשים לידו. לדעתי , כדאי שתפנו להדרכת הורים כדי ללמוד איך להתחזק מולו. בכך שאתם בעמדה הזו אתם גם לא עוזרים לו. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות