גמילה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/08/2012 | 18:23 | מאת: יעל

שלום רב, נכדי בן 4 הוא נגמל מעשיית פיפי בגיל 3 זה הלך בצורה מהירה גם ביום וגם בלילה. לגבי צואה הוא אינו מוכן לעשות בסיר או לחופין בשירותים הוא שולט בסוגרים , מה שקורה הוא מבקש טיטול בצורת מכנס ניגש לשירותים עושה ומבקש שיחליפו לו. הוא מבין שצריך לעשות בשירותים ולא מוכן.בדרך כלל דוחה את היציאות אחרי הגן. מה ניתן לעשות??? סבתא אוהבת.

שלום לך יעל, אני מציע שההורים של נכדך יעלו את הנושא ונראה איך ניתן לעזור לו. האם זה אפשרי? האם הם גרים לידך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות