יחסים בין אב לבניו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/08/2012 | 08:00 | מאת: דפנה

שלום. אני גרושה עם שני בנים אחד בן 17 והשני בן 13. יש דבר שאני לא יודעת איך להתייחס אליו . אביהם של הילדים מדבר איתם על כמעט הכל. במיוחד משתף אותם בזוגיות שלו. כשיש לו חברה חדשה או כשנפרד ורב עם בת הזוג. האם זה בסדר? עלי לציין שאנחנו התגרשנו כי הוא בגד בי. הילדים מספרים לי כל מה שאביהם מספר להם.אנא תשובתך המהירה. תודה וכל טוב

שלום דפנה, אני מציע לך לבקש מהבנים שלא לספר לך מה שהם מדברים עם אביהם. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות