דחיית סיפוקים - ילדה בת 8.5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

23/07/2012 | 20:51 | מאת: ו.פ

אנחנו הורים ל2 ילדים הבת הבכורה בת 8.5 והבן בגיל 7. אנחנו נמצאים בהליכי גירושין. עדיין חיים יחד. יש בנינו שיתוף פעולה. שניהם ילדים מקסימים, חברותיים, חכמים, מאוד חמים וכן מקבלים מאיתנו הרבה חום ואהבה. ההבדל בין שניהם שבננו ילד שקט ורגוע, מוותר לפעמים רק כדי שלא תצעק. הם רבים ביניהם היא בעיקר מרביצה לו. הוא מבליג הרבה פעמים עד שנמאס לו והוא מחזיר לה. היא לעומתו לא יודעת לקבל תשובה שלילית, לא יודעת לדחות סיפוקים, אם לא מקבלת את מה שהיא רוצה תוך רגע מילדה הכי מדהימה בעולם נהפכת לילדה מאוד עצבנית, זורקת דברים צועקת ומרימה עלינו יד. בועטת שלפעמים אין לנו שליטה אנחנו אובדי עצות לא יודעים מה לעשות. מאוד כועסים ועונשים לא מרתיעים אותה. הכל מבחינתה מותר לה. יורקת מדברת לא יפה. והיא כל הזמן מטיחה בנו האשמות שאנחנו לא כועסים על אחיה שהוא מרביץ לה אלא רק עליה. למרות שזה לא נכון. אחרי שהיא נרגעת היא מבטיחה שלא תעשה את זה שוב אבל בפועל זה לא קורה. אנחנו מאוד רוצים לעזור לה ולהקל עליה. תודה תודה,

שלום, מי כתב את הנושא, האמא או האבא. זה נראה שלמרות שאתם מתגרשים כתבתם בשם שניכם? אהוד גלבוע

24/07/2012 | 14:49 | מאת: ו.פ

הפניה היא בשם שנינו למרות שאנחנו בהליכי גירושין

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות