ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/07/2012 | 20:59 | מאת: ליטל

שלום אני אמא+ 2 יש לי ילד בן שנתיים וילד בן 8 חודשים לאחרונה כל הזדמנות שיש לילד הגדול הוא מרביץ לאחיו איך מתמודדים עם מצב כזה לצעוק, להעניש, לכעוס כלום לא עוזר מה באמת אפשר לעשות שהילד יבין שזה אסור להרביץ

שלום לך ליטל, אני לא הייתי מציע לך לכעוס או לצעוק על הילד. זה נותן לו הרגשה שהוא ילד רע. אני מציע לך לדאוג לזה שהגדלו לא ירביץ לקטן בכך שאת תהיי ביניהם. אני לא מציע לך להשאיר אותם לבדם בלעדייך. כמו כן, כאשר הוא מבטא כלפיו יחס טוב וחיובי ואוהב , תחבקי אותו ותשמחי עם כך. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות