משולש יחסים אמא-אבא -ילד

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

08/07/2012 | 14:32 | מאת: פפי

שלום רב, יש לי ילד בן 7 ובשנה האחרונה יש המון מתח בינו לבין האבא שלו (בעלי), אם בעלי כועס עליו או משהו כזה והוא מתחיל לבכות הוא נגש אלי לעזרה, אני יודעת שלפעמים בטפשותי הרבה נכנסתי ביניהם "להגנת" הילד וזה יצר קושי בקבלת הסמכות של האבא, אני מאוד משתדלת לא להתערב ביניהם אבל גם כשאני לא מתערבת הוא נגש אלי לעזרה בטענה על האבא שעשה לו X או Y או צעק עליו, אני לא יודעת מה לומר לו?איך פתור את הקושי? וגם איך להתמודד עם זה שרב התקשורת של האבא אליו היא בצעקות, ניסיתי לדבר עם בעלי אבל הוא כנראה גם עובר תקופה לא משהו ודי תוקפני גם אם לא צועק נימת הדיבור היא התקפית ולא נעימה. תודה

08/07/2012 | 14:34 | מאת: פפי

אה כן וגם מכל דבר קטן הילד בוכה האם להתייחס או לתת לו לבכות ולא להתרגש מזה?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות