זה מבלבל את הילדה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

01/07/2012 | 06:41 | מאת: שי לי

שלם, אני ואביה של ילדתי בת 3 גרושים מזה שנה וחצי אך אנחנו ביחסים טובים ואפילו פעם בשבוע- שבועיים הוא מגיע לבית שלנו ואפילו נשאר לישון. הילדה מבינה שהוא לא גר איתנו, רואה שאנחנו מתחבקים ומתנשקים ורואה שהוא הולך בערב, אבל לפעמים הוא נשאר והולך הביתה רק למחרת. יש לציין שהיא לא ראתה אותנו ישנים באותה מיטה...... אבל בכל אופן אין בכוונתנו לחזור אחד לשני לפחות לא בזמן הקרוב האם זה מבלבל את הילדה...... אנחנו מוכנים לעשות הכל כדי לא לפגוע בילדה והחלטנו שאם זה לא טוב לה נפשית אז פשוט נתנהג כמו גרושים......

שלום שי לי, לדעתי זה מבלבל את הילדה וגם מבלבל אותכם, ולא מאפשר לכם לבנות לעצמכם זוגיות ומשפחתיות חדשה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות