גמילה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/06/2012 | 06:16 | מאת: מאמי

שלום רב הבן שלי בן 2.11 התחלתי איתו בגמילה כמעט לפני שנה, ההתחלה הייתה נורמלית וכל הסתדר תוך פחות מחודש, אחר כך הוא נכנס לגן ואני נכנסתי להיריון והתחילו הבעיות עם הגמילה ועד שהגענו למצב שהוא מסרב להיכנס לשירותים. היום הוא לא דורש לגשת לשירותים, אני מי שמציעה לו, ואם אנחנו לא ביחד או שאני עסוקה במשהוא אחר חוץ מנו אז הוא עושה בתחתונים אחרי שהוא עושה הוא ניגש אילי ואומר לי שהוא עשה בתחתונים ושאסור לעשות זאת והילדים עושים בשירותים, אפילו לפני שאני מדברת. מה אני יכולה לעשות? עוד חודשיים הוא נכנס לבית ספר

שלום לך, את כתבת שהבן שלך בן שנתיים - כמעט שלוש ומצד שני כתבת שהוא עומד להכנס לבית ספר? אהוד גלבוע

04/07/2012 | 19:45 | מאת: מאמי

כן הבן שלי כמעט בן שלוש אשר בעוד חודשים נכנס למסגרת בית הספר שמתחילים בגיל שלוש

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות