אמא מתוסכלת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/06/2012 | 09:35 | מאת: תמרה

בוקר טוב הבת שלי בת ה-6 ילדה חכמה אך יש לה הרגל שאני לא יודעת מה לעשות איתו: היא מוצצת באצבע למרות כל הנסיונות שלנו להפסיק הרגל זה השתמשנו במריחת מרה על האצבע אך לשווא. היה הסכם בינינו -חיזקתי אותה במדבקות כשהיא לא שמה אצבע (בשילוב אמצעות המרה)וקניתי לה מתנה שהיא ביקשה אותה היתה הצלחה הפסיקה לשבוע ופעם נוספת ליותר משבוע ואפילו היתה הפסקה של חודש ושוב חזרה לשים אצבע בפה גם ביום ובגן מה שעיצבן אותי עוד יותר.

שלום תמרה, אני לא הייתי מבקר אותה על זה שהיא מוצצת את האצבע. בשלב מסוים היא תפסיק למצוץ את האצבע בעצמה. אהוד גלבוע

20/06/2012 | 15:53 | מאת: תמרה

צהריים טובים. זה באמת קל יותר לחכות עד שהיא תפסיק אך הפחד שלי שהיא לא תפסיק כמו אחותי שהרגל זה נמשך אצלה עד גיל 25 בניגוד לי שהפסקתי עד גיל 5

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות