מערכות ממוחשבות לגן להתקשרות עם ההורה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/06/2012 | 10:15 | מאת: חנה הגננת

לאחרונה באו אליי לגן, חברת "האח הקטן" שהם בעצם נותנים פתרון אחר לקשר הרגיל והיום יומי בין ההורה לגננת במשך היום ע"י התקנת מערכת ממוחשבת וקלה לתפעול שהגננת מיידעת את ההורה בכל יום לשלום הילד על מצבו החינוכי הבריאותי והחברתי וגם לראות את הפעילויות בגן ואת מעשיי הילד ע"י מצלמות המחוברות בזמנים קבועים..הגן שלי משתף אתם פעולה ואנו נהנים מגן מרושת טכנולוגית ובחיבור להורה בצורה הטובה ביותר.

נראה לי שזה פירסום. אבקשכם לא לפרסם באתר בלי אישור. אהוד' גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות