בעלי עושה ברוגז עלי ( נמאס לי )

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/05/2012 | 18:41 | מאת: נשואה בת 30

אני בת 30 אמא ל ילד בן 8 וילדה בת 4 נשואה מ 10 שנים אני מורה ובעלי מורה הבעיה שלי היא שאנחו רבים הרבה אני ובעלי רבים על שטיות ובעלי עושה עלי ברוגז שלא מדבר אותי מילה אחת עד שאני אתחןן ותמיד ההורים שלנו משתתפים לפתור את הבעיות שלנו כבר נמאס לי מלשתף את ההורים לפני שנה רבנו על כלום ולא רצה לדבר אותי חודש הייתי שואל אותו אם רוצה לאכול לא היה עונה לי שהוא לא מדבר אותי הוא לא יושב בבית הוא חוזר אחרי חוצות ולוקח הכל ממני לפני שנה ניתק לי הטלפון ולקח ממני האוטו היתי הולכת לעבודה בעיר אחרת עם הבת שלי שהייתה במשפחתון במנויות וזה לקח חודשיים וחלטתי להקליט אותו והתברר שמדבר עם מישהיא ידע את זה ופחד והתחיל להתחןן שלא אעשה כלום כי היא נשואה ואצלנו הערבים ( שזה לא מתאים שבעלה ידע ) ואז סלחתי לו מפעם ראשונה עכשיו הוא אומר לי שאת חשדנית ואיך את הקלטת אותי והוא לא רוצה לדבר אותי אנחנו עכשיו כבר חודש ולא רוצה לדבר אותי שאלתי אותו רוצה שנדבר אמר לי אל תדברי אותי לנצח אחרי שבוע שאלתי אותו רוצה לאכול לא ענה לי הוא לא מדבר אותי ואני נמאס לי בבית ועם הילדים מה לעשות עם האישיות של בעלי שהוא לא מדבר אותי בכל בעייה הוא לא ידבר אותי חודש אבל זאת התעללות נמאס לי ואני לא רוצה להתגרש וזה לא בריא לילדים שרואים הוריהם מדברים איך אני יכולה לשבר את המצב איך להתעסק עם דמות שעושה ברוגז תעזרו לי בבקשה אני חנוקהההההההה לפעים מרגישה שעצרו לי הנשימות תודה לכם

שלום לך אמא, תודה שכתבת את הרגשות ואת המחשבות שלך . אני יכול להציע לך הצעות, אבל חשוב שאת תבדקי אם ההצעות טובות בשבילך , ובשביל בעלך. אני הייתי מציע לך לנסות לא לריב איתו. כאשר יש כבר מריבה והוא הפסיק לדבר איתך, אני מציע לך לחכות עד שהוא ירצה לדבר איתך. לא לפנות אליו ראשונה , אלא לחכות לו. מה דעתך? אהוד גלבוע

02/06/2012 | 21:59 | מאת: בעלי עושה ברוגז עליי

תודה על התגובה אני בדרך הזו אבל מה שאני רואה שלא מעניין אותו אם מדברת אותו או לא הוא עובד עבודה נוספת אחרי בית הספר שחוזר הביתה אחרי העבודה ב9 בלילה הוא אוכל ומתקליח ויוצא עד 3 אחרי חוצות לא יושב בבית בכלל לא שואל עליי הכל עליי בבית אפילו אני מפרנסת הבית ואני מטפלת בילדים מה עם היציאות שלו מן הבית אני חייה לבד מחודש על כלום זאת השיטה שלו אם רבים הוא לא ידבר אותי תעזור לי בבקשה המורה של הבןשלי שבכיתה ג התחילה להתלונן מההתנהגות הלא טבעית של בני אנחנו כבר חודש לא מדברים בבקשה תעזרו לי ואני בתקופת מבינם של תואר שני אתה יכול להשאיר לי מס' נייד שלך האם אני יכולה להגיע למרפאה שלך להתיעעץ איתך לפעמים מרגישה שאני לא יכולה לנשום תעזור לי בבקשה נמאס לי בבית אל תגיד לי להזמין אותו לטיפול זוגי לא יסכים על זה בכלל אוליי שיש לו בעייה פסיכולוגית איך הפסיכולוגיה מסבירה התנהגות שלו תודה תענו לי בהקדם האפשרי

02/06/2012 | 18:23 | מאת: סיגל חדד, מדריכת הורים ויועצת שינה

שלום לך, אני קוראת ומרגישה את החנק שאת מרגישה, ואת המצב הבלתי נעים, שנקלעת עליו. אכן, זה נכון בשביל הילדים שיראו את הוריהם מדרים, ומהווים דוגמא אישית לתקשורת, ולאהבה. אני מחשקת אותך על הרצון שלך לפתור ולהקל על חייך ועל חיי המשפחה. מעבר לפתרון שאהוד הציע, אני יכולה להציע לך לחפש גורם חיצוני אשר יעזור לכם לפתח את התקשורת ביניכם, ולעבוד על היחסים ביניכם. ישנה גם אופציה ליצור קשר עם עמותות כסה"ר, ער"ן ואחרים, שם תוכלי לדבר עם מתנדבים, ולחשוב על רעיונות, ופתרונות למצב בו את נמצאת, כמו גם, להוריד מעט מהחנק שאת מרגישה. בהצלחה

02/06/2012 | 22:05 | מאת: נשואה

תודה לך על העצה אני לא רוצה לשתף ההורים שלי או ההורים שלו כבר ההורים שלי נמאס להם והם התחיל לשנוא אותו אני לא סיברתי להם על הריב האחרון בעלי עקשן אם מישהו הצתרף לעזור לנו כמו אבא שלי או שלו הוא מתעקש יותר ואם אני התחלתי לדבר אותו הוא מתעקש יותר

02/06/2012 | 23:01 | מאת: נשואה

תודה לך על התגובה איך יוצרים קשר עם המתנדבים שציינת והאם אפשר בטלפון

05/06/2012 | 22:16 | מאת: סהר תמיכה

היי קראתי את מה שכתבת, נשמע שאת מתמודדת עם דברים לא פשוטים בחיי הנישואים שלך.. לפעמים נדמה שהשתיקה שנוצרת בגלל הכעס היא דווקא הרעש הכי גדול שהלב יכול לייצר. והכאב חונק ועוצר את נשימתך, אולי את אפילו מרגישה חסרת אונים מול המצב שנוצר בינך לבעלך ולא מוצאת את הדרך הנכונה עבורך כדי לגשת אליו.. רציתי להציע לך להגיע לאתר שנקרא סה"ר- סיוע והקשבה ברשת. יש לנו פורום שבו ניתן לכתוב ובנוסף צ'אט אישי ואנונימי הפועל בכל יום בין השעות תשע לחצות בו תוכלי לשוחח עם מתנדב או מתנדבת. יקירה, אנחנו כאן כדי להקשיב ולתמוך בך ברגעים שבהם את מרגישה חנוקה ,וגם באלו שתרצי פשוט לשתף ולדבר.. אל תעברי את זה לבד.. מחכים לך מתנדבת סה"ר http://www.sahar.org.il/

07/06/2012 | 10:19 | מאת: נשואה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות