האם אפשר להשאיר תינוקת בת שנה ו3 חודשים ל17 יום

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/05/2012 | 18:34 | מאת: זיו

אני ובעלי יוצאים לטיול בארה"ב ל17 יום, יש לנו 4 ילדים - את שלושת הגדולים אנחנו משאירים עם המשפחה אבל לגבי התינוקת בת השנה ו3 חודשים אנחנו בספק - מכיוון שכרגע אני בבית אז היא לא במסגרת - היא איתי בבית כל הזמן, האם אני אגרום לה נזק אם אני משאירה אותה לכל כך הרבה זמן? כרגע החלטנו שאנחנו לוקחים אותה אבל אנחנו חוששים שלא כל כך נהנה בטיול כי כל היום נתרוצץ סביבה.

זיו שלום, אני מקווה שתעשו טיול שיתאים גם לבת שלכם. אהוד גלבוע

25/05/2012 | 00:35 | מאת: זיו

בסוף החלטנו שאנחנו לא לוקחים את הילדה האם זה יגרום לה נזק 17 יום להיות בלי ההורים שלה????

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות