הילדה ראתה אותנו שוכבים -מה לעשות?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/05/2012 | 11:33 | מאת: אורנה

ילדתי בת ה-12 נכנסה לחדרינו בזמן ששכבנו. בדרך כלל אנחנו מקפידים לנעול את הדלת היינו בטוחים שעשינו כן אך לא. היא נכנסה לחדר וראתה אותנו באקט. התביישתי כל כך. מה אתה מציע לעשות? האם לדבר איתה יהיה הדבר הנכון?

שלום לך אורנה אפשרי לשאול את הילדה אם היא רוצה לדבר על מה שקרה. מה שהיא ראתה הייה רגעים של אהבה, כך שאני מקווה שזה לא יפגע בה. בכל מקרה , חשוב לסגור את דלת החדר בזמן קיום יחסי האהבה , אני גם מציע להורים לסגור את דלת החדר שלהם על מנעול בכל פעם שהם הולכים לישון. כך ניתן להיות באינטימיות גופנית , גם אם לא יחסי מין מלאים בכל ערב בין שני ההורים. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות