שאלה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/04/2012 | 16:16 | מאת: ***

שלום רב, הבת שלי בת שנה ו-7 חודשים והיא נמצאת עם עוד בת אצל מטפלת . כמעט חודש הבת שלי מתעצבנת על דברים ונשוכת את הילדה השנייה וכמובן שגם אצלי בבית, היא לפעמים נושכת. כשזה קורה גם אני וגם המטפלת אומרות לה שאסור ושזה כואב ואני שמה אותה בפינה ואחרי כמה דקות לוקחת אותה בזמן שהיא בוכה. האם יש לך רעיון אחר איך אני אמורה להתנהג איתה? אני חייבת לציין שהבת שלי ב"ה מפותחת לגילה,היא אומרת יחסית הרבה מילים ויודעת לבטא את עצמה..כמובן בהתאם לגבולות הגיל.. אשמח להתייחסותך. תודה

שלום לך, לדעתי לא כדאי להעניש את הבת שלך על זה שהיא נושכת. כדאי לדאוג לזה שהיא לא תוכל לנשוך את הילדה השנייה . אחרי הרבה פעמים של הסברים בלי כעס נראה לי שהיא תפסיק לנשוך. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות