גרושים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/04/2012 | 18:24 | מאת: אמא

אני ובעלי מתגרשים. הייתה לנו מחלוקת קשה מאוד לגבי הסדרי הלינה של בנינו בן השנה. הסכמנו בסופו של דבר על גיל שנה ועשרה חודשים להתחיל בהדרגה. האם למישהו יש ניסיון אני חרדה נורא מהמחשבה שאצטרך לא לראות אותו לילה בוקר וכדו'. חשוב לציין כי עד גיל שנה אני גידלתי אותו לבד. מרגע שביקשתי גט החל בעלי להתנהג כמעוניין לגדל אותו. האם למישהי יש ניסיון בפרידה מילד כל כך קטן ללילה?

שלום לך אמא, אכן רגעים קשים הנובעים מהפרידה. אני מצטער שאתם נאלצים להיפרד וכי גם את וגם הבן תסבלו מכך. אכן , ככל שניתן שהבן יהיה אצלך יותר בלילות כך יטב לשניכם. ביחד עם זאת , בגיל מסוים , שאני הייתי מעדיף שהוא יהיה מאוחר ככל האפשר, הקשר עם האבא אמור להיות גם סביב לשינה בלילה אצלו. אין ספק שזה יהיה קשה. אני מקווה שכאשר תראי שהבן שלך לא סובל אצל אביו, אולי יקל עלייך. אהוד גלבוע

05/05/2012 | 21:56 | מאת: גרוש

תתחילי להתרגל למצב .

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות