נערה בגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/04/2012 | 12:12 | מאת: מירי

לביתי בת ה-17 היו בעיות עם המחזור החודשי. היינו שתינו אצל רופא נשים ששלח אותה לבדיקות ובנוסף גם קבלה טיפול תרופתי. לאחרונה הבעיה חזרה והיא הלכה לרופא הנשים והפעם לבדה. כששאלתי אותה מה אמר הרופא היא השיבה שהוא אמר שאין בעיה ושהבעיה תיפתר ושהכול בסדר. אתמול במקרה ראיתי בחדר שלה הפניה לבדיקות דם שהרופא שלח אותה וגם קופסה של גלולות למניעת הריון. אני רואה זאת בחומרה רבה שביתי הסתירה זאת ממני ולא סיפרה לי את האמת. אבקש לקבל את חוות דעתך כיצד עליי לנהוג ומה עליי לומר לה.

שלום מירי, יתכן שאת מתנגדת לכך שהיא תקיים יחסי מין? יתכן שזו הסיבה שהיא הסתירה ממך את הרצון שלה לקיים יחסים? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות