לפני שינה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/04/2012 | 21:56 | מאת: גילי

שלום רב, שי לי בן בן שלוש ושמונה חודשים וילדה בת שנה ותשעה חודשים. ילדים מקסימים וחכמים להפליא. בכל אופן, אנו נתקלים בקושי רב להשכיב אותם לישון. ניסנו בעלי ואני את כל השיטות. כלום לא מצליח. כל ערב ההשכה מלווה במלחמה מתישה מאוד. הם מאוד קשורים אחד לשני, וזה כמובן מאוד משמח אמנם בלילה הם משתוללים מאוד יחד. זורקים את השמיכות והכריות על הרצפה. יוצאים מהמיטה, וכל פעם מחדש צריך להחזיר אותם. הם מאוד נהנים מהמשחק. אנחנו סובלים ובסוף משהו בוכה. אשמח לעצה מעשית ע"מ שנוכל להשיב את ההרמוניה והשקט לביתנו. תודה רבה!

גילי שלום, באיזה שעה את משכיבה את שניהם? האם זו אותה השעה? האם הם ישנים גם בצהריים? אהוד גלבוע

24/04/2012 | 10:22 | מאת: גילי

תודה על ההתיחסות. שניהם הולכים לישון יחד ב19:30. ישנים צהריים בגן משעה 13:00-15:00 תודה!

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות