ילד שצופה בפורנורפיה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/04/2012 | 17:59 | מאת: רון

בני כבן 13 . אגב גלישה מקרית במחשב בו הוא משתמש נוכחתי לדעת שהוא נכנס לאתרי פורנו. הוא אינו יודע שאני יודע על כך. השאלה כיצד עלי לנהוג. אינני מעוניין לחשוף את העובדה שאני יודע על הגלישה שלו באתרים אלו כי אני חושש שהוא יסתיר את הגלישה ולא אוכל לעקוב אחריו יותר. גם הרעיון להשתמש בתוכנה שחוסמת כניסה לאתרים אלו אינה נראית לי מאחר וסביר להניח שהוא ימצא דרך לעקוף את המיגבלה או יגלוש ממחשבים של חברים.אוסיף עוד שהילד אינו קל לגידול. הוא עקשן מאוד דעתני חכם ומניפולטיבי. אודה לתשובתך.

רון שלום, אני בעד לדאוג לכך שלא יוכל לגלוש במחשב שבבית באתרים פונוגרפיים. כל המעטה בתחום חשובה וטובה. אין צורך לדבר איתו על כך. חשוב שהורים רבים וגם הורים של חברים ידאגו לזה שהילדים לא יוכלו להיכנס לאתרים אלו. אהוד גלבוע.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות