מאז שהתינוקת נולדה בעלי נראה עצוב ומדוכא

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/02/2012 | 03:31 | מאת: אמא טריה

לפני 6 שבועות נולדה לנו תינוקת מקסימה, ומן הסתם בשבועות הללו כל החיים שלנו סובבים סביבה וכל תשומת הלב שלי מופנית אליה. כמעט ולא נשאר לנו זמן להיות ביחד ונראה שבעלי ממש מרגיש מוזנח בגלל זה והוא נראה עצוב ועצבני כל הזמן. אני מבינה אותו, אבל פשוט אין לי כוחות לשום דבר חוץ מלטפל בתינוקת, היא בוכה המון ודורשת המון תשומת לב. מה אפשר לעשות ואיך מתמודדים עם זה?

שלום לך אמא טריה. דבר ראשון - מזל טוב! בעלך מרגיש שאת סביב לתינוקת וכי את לא זקוקה לו. כמובן שזה לא נכון. אני מציע שתשתפי אותו כמה שאת זקוקה לו ומחכה שתוכלי להיות איתו. כמו כן רציתי לשאול , מתי את חושבת שתוכלו לחזור לקיים יחסי מין? אולי גם זה משפיע על מצב רוחו? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות