רוצה רק את אמא

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/01/2012 | 20:33 | מאת: שרון

בני בן שנתיים ו 10 חודשים והוא רוצה רק את אמא. לא מוכן שאבא יקלח אותו, יגיש לו אוכל, יספר סיפור וכו. אציין שבעלי הוא אבא נפלא, לוקח חלק פעיל בגידול הילדים. יש לנו בת בת 6 והקשר ביניהם נפלא. מאוד קשה לי. גם בעצם ההתנהלות עם הבן - אם אתעקש איתו אז התגובה תהיה בסצינה של בכי וצרחות וגם בעלי מתעצבן ומרים ידיים (ויש לומר אף נעלב) ואם אוותר כל פעם, זה משמר את המצב הקיים. מה לעשות?

שלום שרון, אני חושב שניתן עוד להמתין ולא להיאבק עם הבן . אני מקווה שבקרוב הוא יסכים שאביו ידאג לו. אני לא מציע שהאב יעבל מכך. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות