צועקת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/01/2012 | 22:52 | מאת: רוני

היי, הבת שלי בת שנה ו 5 חודשים. כל ילד שמתקרב אליה ולטרטוריה שבה היא נמצאת כולל אחותה היא צווחת "די".אם זה במגלשה או שבתי הבחורה מחבקת אותי. איך ממתנים את הצעקות המטרידות האלה? חשוב לציין כי היא לא בגן, אלא איתי. היא תהיה בבית עד גיל שנתיים. אולי בגלל שהיא לא חשופה לילדים? כמו ילדים הנמצאים כבר בגן?

רוני שלום, לדעתי את צודקת, אין ספק שזו תגובה כאשר היא נמצאת רב היום איתך ולמעשה היא היחידה בטרטוריה שלה. אני הייתי מציע לתת לה לצעוק ובכל זאת לאפשר לאחותה הגדולה להיות לידכן , רק בלי חיבוקים ונשיקות אלא משחק לידה בשלב הראשון. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות