האם להתערב?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/12/2011 | 07:30 | מאת: מירי

שלום. כלתי מדברת לבני בצורה לא יפה , בגסות , פוגעת , משפילה שאנחנו נוכחים . גם בנו ההורים ההתייחסות לא יכל כך יפה. האם אנחנו כהורים צריכים להתערב או לשבת ולשתוק ? שוחחנו בעבר עם בננו על הנושא ונראה שאינו מסוגל לשנות את המצב (יתכן והוא פוחד מהתוצאות כמו להתגרש ממנה ) . מה עלינו לעשות : 1. להתעלם. 2. לשוחח מחדש עם הבן ולחזק אותו על מנת שישנה את המצב . 3. לתפוס שיחה עם הכלה בנושא . תודה

מירי שלום, אני מציע שלא תסכימו שבנוכחותכם היא תדבר כך על הבן או עליכם. אתם יכולים לצאת מהחדר, או לסיים את הביקור כאשר היא מתחילה להעליב. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות