מהי רמת הקשר הטובה ביותר בעבור הילד

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/11/2011 | 15:41 | מאת: דניאל

בין הורים גרושים כלומר מהו הקו האדום אותו לא ניתן לחצות על מנת לא לבלבל אותו לדוגמה לשהות במחיצתן ( לעזור בהכנת שעורים או ארוחה משותפת) בבית הגרושה או או צפיה משותפת בסרט בקולנוע שני ההורים עם הילד זה בסדר ולא מבלבל את הילד תןדה

דניאל שלום, אני בעד בנייה של שני בתים נפרדים לילדים הגרושים עם מינימום של קשר ותקשורת בין ההורים. כך הילד מבין הרבה יותר טוב את הפרידה הסופית שבין ההורים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות