יציאות תכופות של בנינו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/10/2011 | 10:31 | מאת: גארי

אנו הורים בשנות ה 40 במאוחרות ויש לנו 2 ילדים: בן 15 וחייל בן 19.5 שמשרת קרוב לבית. מזה מספר שנים בננו החייל יוצא בערבים וחוזר בשעות מאוחרות של הלילה ואפילו בבוקר. לאחרונה התרבו היציאות הללו ונערכים כמעט יום יום. הוא כמעט לא נמצא בבית, כל רגע פנוי הוא יוצא עם חברים,חברות וכו' הבעיה שלנו כהורים היא כפולה: כאשר הוא חי את חיי הלילה הוא מפר את שלוותנו, מעיר אותנו משנתנו ואנו מרגישים שהבית כמו ספינה מטלטלת בלב ים. יוצא מכך שהבית סובב סביבו ואנו לא מצליחים לישון לילות שלמים דבר שמשפיע מאוד עלינו.כמובן דבר זה יוצר מתחים קשים לנו כהורים . אנו כמובן גם מודאגים מאופי הבילויים שלו-מסיבות מועדונים בחורות וכו'(הוא טוען שהכל בסדר אבל אנו לא כל כך מאמינים לו ופוחדים שיעשה "שטויות"). האם ואיך ניתן להגביל יציאות אלו. איזה סמכות יש לנו כהורים האחראים על ניווט הבית יש לנו כדי למזער את התופעה. טענתו שלו היא שהוא גדול ויעשה מה שהוא רוצה.. בברכה

גארי שלום, לא הבנתי מדוע אתם לא ישנים בלילה, האם זה בגלל הדאגה לבן? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות