רשיון נהיגה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

01/12/2004 | 13:03 | מאת: אסתר

שלום לך מדוע אני לא מקבלת תשובה לשאלתי בתאריך 30.11.04 כשאחרי קיבלו תשובה עם כל הכבוד אבל אני מצפה לתשובה כמו כולם ולא דילוגים מעלי תודה לך

01/12/2004 | 15:27 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים. אני נוהגת לענות תשובות מפורטות ורציניות מדי יום. מכיוון שרשמת את שאלתך אתמול,לאחר שכבר עניתי באותו היום,לא קיבלת תשובה אתמול. לגבי היום,צר לי אך חליתי וכך גם בנותיי. מכיון שמלבד מתן תשובות בפורום אני גם עובדת,לומדת.... איני יכולה להתחייב על מתן תשובה תוך מס' שעות. לגבי התשובה שקיבלו ממני היום - מדובר בהפניה לפורום אחר ולא בתשובה לנושא שהועלה. מכיוון שאני מתכוונת לענות לשאלתך במלוא הרצינות הראויה (כמו לשאר המשתתפים),אעשה זאת ברגע שיהיה לי פנאי. להערכתי,לכל המאוחר מחר בבקר. אני בהחלט חושבת שזמן ההמתנה לתשובה בפורום הזה,הוא בהחלט סביר. בברכה, מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות