בת 13 מבקשת שאקנה לה חוטיני!

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/03/2011 | 13:02 | מאת: עינת בביוף

חברים, קראתי היום קטע פשוט מזעזע של מישהי בת 13 שמבקשת מאמא שלה שתקנה לה חוטיני. אני ממליצה לכם גם לקרוא ולייעץ לאמא: http://www.mityaatzim.co.il/question.php?cid=45&scid=29&qid=217 פשוט מבייש מה שקורה לדור הזה! איך זה שילדים בני 13 בכלל חושבים במושגים כאלה? קרה לכם פעמים? מה דעתכם על הנושא?

שלום לך עינת, אני מציע שתעלי את הנגיעה האישית שלך סביב לנושא של עידוד למיניות בגילאים צעירים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות