הבן שלי לא מכין שעורים אני כועס עליו אבל ללא יעיל

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/04/2005 | 20:46 | מאת: דניאל

שלום רב ! הבן שלי בן 10 תלמיד בכיתה ד'... הוא מקבל המון הערות ביומן על אי הכנת שעורי בית ... אני כבר חסרת אונים .. זהו ילד מושקע שהולך לחוגים יש לו חברים הוא מקבל מכל טוב ... וכל הזמן או שהוא שוכח או שהוא לא מבין לא שואל אף אחד ופשוט לא עושה .. כבר נמאס לי לקבל הערות רעות במחברת ולהפגש עם המורה .. אני לא יודעת מה לעשות במצב כזה אני פשוט כועסת עליו אבל זה לא עוזר יש רק עצבים בבית .. וזה פשוט ממשיך ... אשמח לעזרה ... תודה רבה :) אם אתה מעוניין לעוד פרטים תשאל בכיף ..:)

14/04/2005 | 21:27 | מאת:

ערב טוב, כן, אני צריכה עוד פרטים (דרך אגב - מעונינת ולא מעוניין...). 1. ממתי המצב הוא כזה ? 2. פרטי את סדר היום שלו. 3. מה תגובתו על ההערות ? האם נוח לו עם המצב או שנראה לך שהיה רוצה לשנות ? 4. מה תגובתך (כולל דוג') ? 5. האם אביו נמצא ואם כן מה תגובתו ? 6. מה לדעתך גורם לכך ? 7. איזה מן ילד הוא פרט לעניין ש.ב ? ככל שתפרטי יותר כולל דוג',אוכל לעזור יותר. מחכה, מור.